Dans de wereld rond

We maken een heuse reis rond de wereld waarbij we iedere keer dag halt houden in een ander werelddeel. We gaan veel bewegen, want we dansen er op los! De Japanse Josakoi, een ritmische Afrikaanse dans, de Sirtaki uit Griekenland of de Bush Dance uit Australië? We gaan op ontdekking en avontuur en leren heel wat bij over hoe mensen leven in deze landen. We steken ook de handen uit de mouwen en knutselen en frutselen volgens het land waar we die dag zijn. Een supergezellig kampje met veel dansen, andere culturen ontdekken, genieten van voorlezen, knutselen, spelen en allerlei muzische activiteiten.


Voor de kleuters is er na de middag steeds een rustmomentje voorzien. Kleuters kunnen dan een middagdutje doen in het rusthoekje of een boekje lezen.

Wanneer? Maandag 20 februari tot vrijdag 24 februari 2023


Voor wie? Voor kleuters van de eerste tot derde kleuterklas. Ook peuters die al naar school gaan en zindelijk zijn, zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit kamp. Afhankelijk van de inschrijvingen splitsen we op in een groepje met de jongste kindjes en een groepje met de oudste kindjes zodat we nog meer activiteiten op maat kunnen aanbieden.


Waar? Basisschool De Mijlpaal Drongen (Groenewandeling 80, 9031 Drongen)


Deelnameprijs?

165 euro voor vijf dagen kamp of 35 euro per dag.

Hierin zitten inbegrepen: activiteiten, materialen, begeleiding, voor- en naopvang, verzekering, dagelijks stuk fruit als vieruurtje, water gedurende de hele dag, 21% BTW.


Hoe ziet zo een kampdag er uit?

  • 8u – 9u: vooropvang
  • 9u – 12u: activiteiten
  • 12u – 12u45: lunch
  • 12u45 - 13u30: rustmomentje voor het kleutergroepje
  • 13u30 - 16u: activiteiten
  • 16u – 17u30: naopvang