You name it, we make it

Yes you can! Met een stappenplan en een handje hulp van de begeleiders maken we deze week allerlei unieke, leuke (en lekkere) dingen! Zo ga je onder andere naar huis met een sleutelhanger in de vorm van een dier, een gebatikte T-shirt en een lekker potje zelfgemaakte confituur… Veel leuker om zelf iets te maken, dan het in de winkel te kopen.

 

We maken kennis met verschillende bekende kunstenaars (zoals Karel Appel, Joan Miro en Andy Warhol) en doen inspiratie op die we vervolgens gebruiken bij het ontwerpen. We proberen ook te werken met recupmaterialen die we een tweede leven geven. We gaan schetsen, tekenen, schilderen, bricoleren, batiken, koken, knutselen en frutselen! 


We trekken er ook eens een dagje op uit. Waar we naartoe gaan is nog een verrassing… Onderweg moeten we allerlei challenges tot een goed eind brengen. Het wordt sowieso een onvergetelijke daguitstap.


Een creatieve week boordevol straffe DIY-projecten, een leuke daguitstap, genieten van voorlezen, spelletjes en heel veel gezelligheid.

Wanneer? Maandag 20 februari tot vrijdag 24 februari 2023


Voor wie? Voor kinderen van het eerste tot zesde leerjaar. Afhankelijk van de inschrijvingen splitsen we op in een groepje met de jongste kinderen en een groepje met de oudste kinderen. Zo kunnen we de activiteiten nog meer op maat aanpassen.


Waar? Basisschool De Mijlpaal Drongen (Groenewandeling 80, 9031 Drongen)


Deelnameprijs?

165 euro voor vijf dagen kamp of 35 euro per dag.

Hierin zitten inbegrepen: activiteiten, materialen, ingrediënten, daguitstap, begeleiding, voor- en naopvang, verzekering, dagelijks stuk fruit als vieruurtje, water gedurende de hele dag, 21% BTW.


Hoe ziet zo een kampdag er uit?

  • 8u – 9u: vooropvang
  • 9u – 12u: activiteiten
  • 12u – 13u: lunch en vrij spel
  • 13u - 16u: activiteiten
  • 16u – 17u30: naopvang