Op pad met Snuffel & Truffel

Ben je ook zo'n dierenvriend of wil je graag één worden? Deze week dompelen we ons helemaal onder in de bijzondere wereld van het olijke duo Snuffel & Truffel! Snuffel de hond en Truffel de kat nemen ons een hele week mee op pad. We knutselen er op los, genieten van leuke dierenverhalen, worden geschminkt in ons lievelingsdier en snoezelen met dierenknuffels. 


We leren net zoals Truffel de kat hoe we allerlei hindernissen op een sierlijke manier kunnen overwinnen. We oefenen op een parcours met allerlei plofmatten, trampolines, het springkasteel, … We gaan springen, klimmen en klauteren! Snuffel de hond leert ons dan weer hoe we onze speurneus kunnen aanscherpen en een geheime schat kunnen vinden en opgraven. We knutselen snorharen, een staart, ... en verkleden ons in een hond of kat. Plezier verzekerd met Snuffel & Truffel!


Voor de kleuters is er na de middag steeds een rustmomentje voorzien. Kleuters kunnen dan een middagdutje doen in het rusthoekje of een boekje lezen.

Wanneer? Maandag 20 februari tot vrijdag 24 februari 2023


Voor wie? Voor kleuters van de eerste tot derde kleuterklas. Ook peuters die al naar school gaan en zindelijk zijn, zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit kamp. Afhankelijk van de inschrijvingen splitsen we op in een groepje met de jongste kindjes en een groepje met de oudste kindjes zodat we nog meer activiteiten op maat kunnen aanbieden.


Waar? Basisschool De Wijze Eik (Eeklostraat 121, 9030 Mariakerke)


Deelnameprijs?

165 euro voor vijf dagen kamp of 35 euro per dag.

Hierin zitten inbegrepen: activiteiten, materialen, begeleiding, voor- en naopvang, verzekering, dagelijks stuk fruit als vieruurtje, water gedurende de hele dag, 21% BTW.


Hoe ziet zo een kampdag er uit?

  • 8u – 9u: vooropvang
  • 9u – 12u: activiteiten
  • 12u – 12u45: lunch
  • 12u45 - 13u30: rustmomentje voor het kleutergroepje
  • 13u30 - 16u: activiteiten
  • 16u – 17u30: naopvang