De mode-academie

Heb je zin in een creatieve week waarin we zelf kleren gaan ontwerpen en maken? Vind je het wel eens leuk om kapper te spelen of te experimenteren met grimeren? Speel je graag (kleren)winkeltje? Lees dan snel verder want wie weet is dit kamp wel iets voor jou...


Music on, lights on, ready, and … Go! De grote mode-academie van mademoiselle Zsazsa opent de deuren voor een speciale kennismakingsweek. Deze week laten we onze creativiteit de vrije loop, ontdekken we allerlei materialen en technieken, leren we mode uit verschillende culturen kennen en laten we ons inspireren om zelf aan de slag te gaan. We gaan knutselen en frutselen, bricoleren, knippen en naaien, batiken, schminken, vlechten, …


Het wordt een bijzondere week met out-of-the-box activiteiten. We gaan samen op pad en passeren o.a. in de kringloopwinkel waar we een aantal kledingstukken/stof kopen om op verder te werken voor onze collectie. Op donderdag organiseren we een heuse modeshow waarop alle ouders en geïnteresseerden een kijkje mogen komen nemen. En op vrijdag mogen we uiteindelijk een diploma ontvangen van de grote mode-academie en onszelf een echte mode-ontwerper noemen.


Voor alle kinderen die goesting hebben zich creatief uit te leven en iets nieuws te ontdekken!

Wanneer? Maandag 3 april tot vrijdag 7 april 2023


Voor wie? Voor kinderen van het eerste tot zesde leerjaar. Afhankelijk van de inschrijvingen splitsen we op in een groepje met de jongste kinderen en een groepje met de oudste kinderen.


Waar? Basisschool De Mijlpaal Drongen (Groenewandeling 80, 9031 Drongen)


Deelnameprijs?

165 euro voor vijf dagen kamp of 35 euro per dag.

Hierin zitten inbegrepen: activiteiten, materialen, begeleiding, voor- en naopvang, verzekering, dagelijks stuk fruit als vieruurtje, water gedurende de hele dag, 21% BTW.


Hoe ziet zo een kampdag er uit?

  • 8u – 9u: vooropvang
  • 9u – 12u: activiteiten
  • 12u – 13u: lunch en vrij spel
  • 13u - 16u: activiteiten
  • 16u – 17u30: naopvang