Kapitein Kreeft & Ollie Oester

Ken jij Kapitein Kreeft en Ollie Oester al? Kapitein Kreeft doorkruiste met zijn piratenschip al heel wat oceanen, zeeën en exotische landen en heeft sinds kort voet aan wal gezet aan onze kust. Samen met Ollie Oester komt Kapitein Kreeft ons graag vertellen over al hun avonturen op zee. 


Tijdens dit kampje dompelen we ons onder in de zee- en piratenwereld en gaan we samen op avontuur. We knutselen een piratenschip, maken een zeediertje, dansen samen met de dolfijnen, gaan op schattenjacht en worden geschminkt in een piraat, kapitein of zeemeermin. 


Een gezellig kampje met veel fantasie, genieten van voorlezen, toneeltjes, knutselen, allerlei spelletjes en muzische activiteiten. Voor de kleuters is er na de middag steeds een rustmomentje voorzien. Kleuters kunnen dan een middagdutje doen in het rusthoekje of een boekje lezen.

Wanneer? Maandag 3 april tot vrijdag 7 april 2023


Voor wie? Voor kleuters van de eerste tot derde kleuterklas. Ook peuters die al naar school gaan en zindelijk zijn, zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit kamp. Afhankelijk van de inschrijvingen splitsen we op in een groepje met de jongste kindjes en een groepje met de oudste kindjes zodat we nog meer activiteiten op maat kunnen aanbieden.


Waar? Basisschool De Mijlpaal Drongen (Groenewandeling 80, 9031 Drongen)


Deelnameprijs?

165 euro voor vijf dagen kamp of 35 euro per dag.

Hierin zitten inbegrepen: activiteiten, materialen, begeleiding, voor- en naopvang, verzekering, dagelijks stuk fruit als vieruurtje, water gedurende de hele dag, 21% BTW.


Hoe ziet zo een kampdag er uit?

  • 8u – 9u: vooropvang
  • 9u – 12u: activiteiten
  • 12u – 12u45: lunch
  • 12u45 - 13u30: rustmomentje voor het kleutergroepje
  • 13u30 - 16u: activiteiten
  • 16u – 17u30: naopvang