Groene vingers

Hou jij er ook zo van om met je handen in de aarde te wroeten? Wil je graag ontdekken hoe je zelf een mini-moestuintje maakt? Hou je van dieren, knutselen en zelf dingen maken? Is de lente jouw favoriete seizoen en heb je zin om te gaan pick-nicken? Dan is dit kamp zeker jouw ding!


Moestuin Mike is deze week onze gids en neemt ons mee op pad! Heb je Moestuin Mike zijn vingers al een keer gezien?! Die zijn groener dan groen! Hij weet echt alles over dieren, het bos, de natuur, groenten en fruit, … Wist je dat hij ‘s nachts zelfs droomt over zijn doperwtjes, kippen en aardbeienplantjes? 


We maken zelf een mini-moestuintje dat je nadien mag meenemen naar huis, we maken lekkere groente- en fruithapjes (die we nadien lekker opeten!), we gaan pick-nicken en we knutselen allerlei dieren. We gaan ook een bloempotje beschilderen en planten er dan een bloembol in die later zal ontpoppen tot een mooie bloem! Een week boordevol (moes)tuinieren, schilderen, dieren knutselen, spelen, ravotten en genieten van de natuur en de lente!


Bovendien staat er ook een keileuke daguitstap naar De Wereld van Kina gepland. We ontdekken er vanalles en nog wat over de natuur. Een kamp vol ontdekken, spelen, knutselen en genieten van de natuur. Op het einde van de week zijn je vingers net zo groen als die van Moestuin Mike!

Wanneer? Maandag 3 april tot vrijdag 7 april 2023


Voor wie? Voor kinderen van het eerste tot zesde leerjaar. Afhankelijk van de inschrijvingen splitsen we op in een groepje met de jongste kinderen en een groepje met de oudste kinderen.


Waar? Basisschool De Wijze Eik Casierlaan (Amand Casier de ter Bekenlaan 26, 9030 Mariakerke)


Deelnameprijs?

165 euro voor vijf dagen kamp of 35 euro per dag.

Hierin zitten inbegrepen: activiteiten, materialen, daguitstap, begeleiding, voor- en naopvang, verzekering, dagelijks stuk fruit als vieruurtje, water gedurende de hele dag, 21% BTW.


Hoe ziet zo een kampdag er uit?

  • 8u – 9u: vooropvang
  • 9u – 12u: activiteiten
  • 12u – 13u: lunch en vrij spel
  • 13u - 16u: activiteiten
  • 16u – 17u30: naopvang