Bakken met Jeanine Praline

Koksmutsen klaar? Bakken maar! Deze week wordt ééntje om van te smullen! Jeanine Praline neemt ons mee in de wereld van bloem, eieren, maatbekers en mixers. Ieder dag luisteren we vol belangstelling naar haar mierzoete verhalen en avonturen.


We steken ook zelf de handen uit de mouwen en toveren heel wat smakelijke creaties op tafel. Van kleurrijke cupcakes, een chocoladefondue tot knapperige koekjes! Naast het bakken gaan we ook aan het knutselen. Zo maken we zelf onze koksmuts, zorgen we voor een mooie verpakking waarin we onze baksels kunnen meenemen naar huis en maken we het uithangsbord voor de nieuwe bakkerij en winkel van Jeanine Praline.


Als kers op de taart mogen we ook een keer gaan piepen achter de schermen van een echte bakkerij... We krijgen een rondleiding van de bakker en leren de kneepjes van het vak. Tussen het bakken, knutselen en spelen door is er ook tijd om een half uurtje weg te dromen tijdens het voorleesmoment. Een bijzondere week voor kinderen die houden van zoetigheid, bakken en knutselen!

Wanneer? Dinsdag 11 april tot vrijdag 14 april 2023 (geen kamp op Paasmaandag)


Voor wie? Voor kinderen van het eerste tot zesde leerjaar. Afhankelijk van de inschrijvingen splitsen we op in een groepje met de jongste kinderen en een groepje met de oudste kinderen.


Waar? Basisschool De Wijze Eik Casierlaan (Amand Casier de ter Bekenlaan 26, 9030 Mariakerke)


Deelnameprijs?

130 euro voor vier dagen kamp of 35 euro per dag.

Hierin zitten inbegrepen: activiteiten, materialen, alle ingrediënten voor de bakactiviteiten, uitstap naar de bakkerij, begeleiding, voor- en naopvang, verzekering, dagelijks stuk fruit als vieruurtje, water gedurende de hele dag, 21% BTW.


Hoe ziet zo een kampdag er uit?

  • 8u – 9u: vooropvang
  • 9u – 12u: activiteiten
  • 12u – 13u: lunch en vrij spel
  • 13u - 16u: activiteiten
  • 16u – 17u30: naopvang