Yoga & relax

Wil je je innerlijke yoga-kracht ontdekken? Samen genieten van de natuur en de zomer? Zin om heeeelemaal zen te worden? Yoga, genieten, relaxen en samen creatief bezig zijn. Dat is het kamp ‘Yoga & relax’!


Op vier voormiddagen staat er een sessie yoga gepland die gegeven wordt door gecertificeerd yogadocent Leen Dewilde*. Leen zorgt voor laagdrempelige yogasessies op maat van kinderen. Samen bewegen, samen plezier maken, samen tot rust komen.  Naast de yoga-sessies gaan we tijdens dit kamp allerlei leuke activiteiten doen waarbij we heerlijk gaan relaxen en chillen! Van zelf een gelaatsmaskertje maken (inclusief komkommerschijfjes!), een ontspannende manicure, zelf henna-tattoo zetten, een mandala maken tot een sensopathisch spel.


Op woensdag staat een daguitstap gepland. Dan gaan we naar De Wereld van Kina waar we de tentoonstelling ‘Kei-cool’ volgen. Deze is helemaal kids-proof! Hier  treden we in de voetsporen van een echte geoloog en komen we meer te weten over onze prachtige natuur met gesteenten, mineralen en planten. 

Krijg jij ook al zin om een weekje helemaal zen te worden? 


*BOENK! organiseert dit kamp in samenwerking met Leen Dewilde van I Yoga Drongen. Zie https://www.iyogadrongen.be/ Leen Dewilde is al jaren gebeten door Iyengar yoga en is sinds 2019 gecertifieerd Iyengar yogadocent na een opleiding van 3 jaar bij Ann Brosens in Antwerpen. Naast Yogadocent is Leen is professioneel danseres bij het internationaal performance gezelschap Reckless Sleepers en leerkracht dans.

Wanneer? Maandag 10 juli tot vrijdag 14 juli 2023


Voor wie? Voor kinderen van het eerste tot zesde leerjaar. Afhankelijk van de inschrijvingen splitsen we op in een groepje met de jongste kinderen en een groepje met de oudste kinderen. Zo kunnen we de activiteiten nog meer op maat aanpassen.


Waar? Basisschool Mijlpaal Drongen (Groenewandeling 80, 9031 Drongen)


Deelnameprijs?

180 euro voor vijf dagen kamp of 40 euro per dag.

Hierin zitten inbegrepen: activiteiten, vier sessies yoga gegeven door gecertificieerd yogadocent, materialen, daguitstap, begeleiding, voor- en naopvang, verzekering, dagelijks stuk fruit van boer Jan, water gedurende de hele dag, 21% BTW.


Interessant: via het ziekenfonds kan je via een tegemoetkoming een deel van het inschrijvingsgeld terug betaald krijgen + na het kamp ontvang je van BOENK een fiscaal attest. Zie hier voor meer info hieromtrent.


Hoe ziet zo een kampdag er uit?

  • 8u – 9u: vooropvang en onthaal
  • 9u – 12u: activiteiten
  • 12u – 13u: lunch en vrij spel
  • 13u - 16u: activiteiten
  • 16u – 17u30: naopvang