Dance monkey

Word jij ook zo blij van dansen? Leef je je graag eens uit op muziek? Doe je graag eens gek?


Kom mee bewegen, springen, huppelen en dansen. We gaan improviseren op allerlei soorten muziek, dansen op een muzikaal verhaal en spelen allerlei dansspelletjes van de limbo tot de kleurenstopdans. Maar we gaan ook grimeren, knutselen en genieten van verhalen over dansers en danseressen. Een week boordevol beweging, spel en verhalen.


Je hoeft geen ervaring te hebben met dans, alle kinderen zijn van harte welkom om mee te doen met dance monkey. 


Wanneer? Woensdag 16 augustus tot vrijdag 18 augustus 2023(geen kamp op maandag 14 augustus en dinsdag 15 augustus, omwille van feestdag op dinsdag 15 augustus)


Voor wie? Voor kinderen van het eerste tot zesde leerjaar. Afhankelijk van de inschrijvingen splitsen we op in een groepje met de jongste kinderen en een groepje met de oudste kinderen. Zo kunnen we de activiteiten nog meer op maat aanpassen.


Waar? Basisschool Mijlpaal Drongen (Groenewandeling 80, 9031 Drongen)


Deelnameprijs?

100 euro voor drie dagen kamp of 35 euro per dag.

Hierin zitten inbegrepen: activiteiten, materialen, begeleiding, voor- en naopvang, verzekering, dagelijks stuk fruit van boer Jan, water gedurende de hele dag, 21% BTW.


Interessant: via het ziekenfonds kan je via een tegemoetkoming een deel van het inschrijvingsgeld terug betaald krijgen + na het kamp ontvang je van BOENK een fiscaal attest. Zie hier voor meer info hieromtrent.


Hoe ziet zo een kampdag er uit?

  • 8u – 9u: vooropvang en onthaal
  • 9u – 12u: activiteiten
  • 12u – 13u: lunch en vrij spel
  • 13u - 16u: activiteiten
  • 16u – 17u30: naopvang