Bake off

Koksmutsen klaar? Bakken maar! Bakker Olivier Pistolet neemt ons mee in de wondere wereld van bloem, eieren, maatbekers en mixers. Ieder dag luisteren we vol belangstelling naar mierzoete verhalen van meneer Pistolet.


We steken ook zelf de handen uit de mouwen en toveren heel wat smakelijke creaties op tafel. Van kleurrijke cupcakes tot knapperige koekjes! Naast het bakken gaan we ook aan het knutselen en maken onze eigen koksmuts.


Tussen het bakken, knutselen en spelen door is er ook tijd om een half uurtje weg te dromen tijdens het voorleesmoment. Een bijzondere week voor kinderen die houden van bakken en knutselen!

Wanneer? Woensdag 16 augustus tot vrijdag 18 augustus 2023(geen kamp op maandag 14 augustus en dinsdag 15 augustus, omwille van feestdag op dinsdag 15 augustus)


Voor wie? Voor kinderen van het eerste tot zesde leerjaar. Afhankelijk van de inschrijvingen splitsen we op in een groepje met de jongste kinderen en een groepje met de oudste kinderen.


Waar? Basisschool Mijlpaal Drongen (Groenewandeling 80, 9031 Drongen)


Deelnameprijs?

100 euro voor drie dagen kamp of 35 euro per dag.

Hierin zitten inbegrepen: activiteiten, materialen, ingrediënten voor de bakactiviteiten, begeleiding, voor- en naopvang, verzekering, dagelijks stuk fruit van boer Jan, water gedurende de hele dag, 21% BTW.


Interessant: via het ziekenfonds kan je via een tegemoetkoming een deel van het inschrijvingsgeld terug betaald krijgen + na het kamp ontvang je van BOENK een fiscaal attest. Zie hier voor meer info hieromtrent.


Hoe ziet zo een kampdag er uit?

  • 8u – 9u: vooropvang en onthaal
  • 9u – 12u: activiteiten
  • 12u – 12u45: lunch
  • 12u45 - 13u30: rustmomentje voor het kleutergroepje
  • 13u30 - 16u: activiteiten
  • 16u – 17u30: naopvang