Op reis met Minoes

Minoes de poes neemt ons mee op wereldreis! We houden halt in Spanje, China en Australië. Onderweg leren we heel wat vriendjes van Minoes kennen. Joe de Labrador, Lola de parkiet en James de schildpad worden deze week onze nieuwe vrienden. Samen ontdekken we deze landen en maken we veel plezier samen. Wist jij dat appelsienen van Spanje komen en kiwi’s van Nieuw Zeeland?! Danste je al een keer de drakendans?


We knutselen er op los, genieten van verhalen uit verschillende culturen, spelen veel spelletjes, gaan veel bewegen en dansen. Plezier verzekerd op reis met Minoes en co!


Voor de kleuters is er na de middag steeds een rustmomentje voorzien. Kleuters kunnen dan een middagdutje doen in het rusthoekje of een boekje kijken.

Wanneer? Woensdag 16 augustus tot vrijdag 18 augustus 2023(geen kamp op maandag 14 augustus en dinsdag 15 augustus, omwille van feestdag op dinsdag 15 augustus)


Voor wie? Voor kleuters van de eerste tot derde kleuterklas. Ook peuters die al naar school gaan en zindelijk zijn, zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit kamp. Afhankelijk van de inschrijvingen splitsen we op in een groepje met de jongste kindjes en een groepje met de oudste kindjes zodat we nog meer activiteiten op maat kunnen aanbieden.


Waar? Basisschool Mijlpaal Drongen (Groenewandeling 80, 9031 Drongen)


Deelnameprijs?

100 euro voor drie dagen kamp of 35 euro per dag.

Hierin zitten inbegrepen: activiteiten, materialen, begeleiding, voor- en naopvang, verzekering, dagelijks stuk fruit van boer Jan, water gedurende de hele dag, 21% BTW.


Interessant: via het ziekenfonds kan je via een tegemoetkoming een deel van het inschrijvingsgeld terug betaald krijgen + na het kamp ontvang je van BOENK een fiscaal attest. Zie hier voor meer info hieromtrent.


Hoe ziet zo een kampdag er uit?

  • 8u – 9u: vooropvang en onthaal
  • 9u – 12u: activiteiten
  • 12u – 12u45: lunch
  • 12u45 - 13u30: rustmomentje voor het kleutergroepje
  • 13u30 - 16u: activiteiten
  • 16u – 17u30: naopvang