Let's get arty

Deze week zijn Andy Warhol, Salvador Dali, Vincent Van Gogh en Panamarenko onze gidsen! Een driedaagse waarin we inspiratie opdoen bij bekende kunstenaars van vroeger en nu. We ontdekken de wereld van de moderne kunst via allerlei opdrachten uit de Moossdooss van het S.M.A.K. We laten onze innerlijke kunstenaar los met allerlei technieken en materialen.


Een week waarin de creativiteit aangewakkerd wordt en kinderen écht genieten van het samen creëren. Tussen het creëren door is er ook tijd voor spel en beweging. Een creatieve week die nog lang zal nazinderen.

Wanneer? Woensdag 16 augustus tot vrijdag 18 augustus 2023(geen kamp op maandag 14 augustus en dinsdag 15 augustus, omwille van feestdag op dinsdag 15 augustus)


Voor wie? Voor kinderen van het eerste tot zesde leerjaar. Afhankelijk van de inschrijvingen splitsen we op in een groepje met de jongste kinderen en een groepje met de oudste kinderen.


Waar? Basisschool De Wijze Eik Mariakerke (Eeklostraat 121, 9030 Mariakerke)


Deelnameprijs?

100 euro voor drie dagen kamp of 35 euro per dag.

Hierin zitten inbegrepen: activiteiten, materialen, begeleiding, voor- en naopvang, verzekering, dagelijks stuk fruit van boer Jan, water gedurende de hele dag, 21% BTW.


Interessant: via het ziekenfonds kan je via een tegemoetkoming een deel van het inschrijvingsgeld terug betaald krijgen + na het kamp ontvang je van BOENK een fiscaal attest. Zie hier voor meer info hieromtrent.


Hoe ziet zo een kampdag er uit?

  • 8u – 9u: vooropvang en onthaal
  • 9u – 12u: activiteiten
  • 12u – 13u: lunch en vrij spel
  • 13u - 16u: activiteiten
  • 16u – 17u30: naopvang