Met indiaan Aya op avontuur

Ugh! Ugh! Ik ben opperhoofd Weyo en heet jullie welkom in ons dorp. Onze jongste telg van de familie, Aya, zal jullie een hele week rondleiden en vertellen over onze indianenstam. Indiaan Aya vertelt ons over hoe de indianen samenleven en zorg dragen voor elkaar. Ze leert ons vriendschapsbandjes maken, we maken met pluimen en veren een bijzondere indianen-outfit, we worden geschminkt in de kleuren van de stam van Aya en we dansen op ritmische muziek.


Een creatieve week boordevol spelletjes, knutselen, verkleden, dans, verhaaltjes en heel veel spelen.


Voor de kleuters is er na de middag steeds een rustmomentje voorzien. Kleuters kunnen dan een middagdutje doen in het rusthoekje of een boekje kijken.

Wanneer? Woensdag 16 augustus tot vrijdag 18 augustus 2023 (geen kamp op maandag 14 augustus en dinsdag 15 augustus, omwille van feestdag op dinsdag 15 augustus)


Voor wie? Voor kleuters van de eerste tot derde kleuterklas. Ook peuters die naar de peuterklas gaan en zindelijk zijn, zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit kamp. Afhankelijk van de inschrijvingen splitsen we op in een groepje met de jongste kindjes en een groepje met de oudste kindjes zodat we nog meer activiteiten op maat kunnen aanbieden.


Waar? Basisschool De Wijze Eik (Eeklostraat 121, 9030 Mariakerke)


Deelnameprijs?

100 euro voor drie dagen kamp of 35 euro per dag.

Hierin zitten inbegrepen: activiteiten, materialen, begeleiding, voor- en naopvang, verzekering, dagelijks stuk fruit van boer Jan, water gedurende de hele dag, 21% BTW.


Interessant: via het ziekenfonds kan je via een tegemoetkoming een deel van het inschrijvingsgeld terug betaald krijgen + na het kamp ontvang je van BOENK een fiscaal attest. Zie hier voor meer info hieromtrent.


Hoe ziet zo een kampdag er uit?

  • 8u – 9u: vooropvang en onthaal
  • 9u – 12u: activiteiten
  • 12u – 12u45: lunch
  • 12u45 - 13u30: rustmomentje voor de kleutergroepjes
  • 13u30 - 16u: activiteiten
  • 16u – 17u30: naopvang