Op een onbewoond eiland

Deze week belanden we op een onbewoond eiland. We genieten van allerlei straffe verhalen, maken mandala's met al het moois dat we vinden in de natuur, knutselen een bijzondere eiland-outfit, maken armbandjes, spelen waterspelletjes, leren een bijzondere eiland-dans en bouwen kampen.


We oefenen onze survival-skills en ontdekken hoe je de jungle veilig doorkruist door te trainen op een uitdagend parcours vol trampolines, klimrekken, lianen en plofmatten. Een uitstap mag niet ontbreken op dit avontuur! Tot slot ontdekken we hoe we een kaart ontrafelen die ons de weg toont terug naar de bewoonde wereld.


Een actieve week boordevol avontuur, fantasie, verhalen, spelletjes, knutselen en beweging.

Wanneer? Maandag 21 augustus tot vrijdag 25 augustus 2023


Voor wie? Voor kinderen van het eerste tot zesde leerjaar. Afhankelijk van de inschrijvingen splitsen we op in een groepje met de jongste kinderen en een groepje met de oudste kinderen. Zo kunnen we de activiteiten nog meer op maat aanpassen.


Waar? Basisschool Mijlpaal Drongen (Groenewandeling 80, 9031 Drongen)


Deelnameprijs?

165 euro voor vijf dagen kamp of 35 euro per dag.

Hierin zitten inbegrepen: activiteiten, materialen, daguitstap, begeleiding, voor- en naopvang, verzekering, dagelijks stuk fruit van boer Jan, water gedurende de hele dag, 21% BTW.


Interessant: via het ziekenfonds kan je via een tegemoetkoming een deel van het inschrijvingsgeld terug betaald krijgen + na het kamp ontvang je van BOENK een fiscaal attest. Zie hier voor meer info hieromtrent.


Hoe ziet zo een kampdag er uit?

  • 8u – 9u: vooropvang en onthaal
  • 9u – 12u: activiteiten
  • 12u – 13u: lunch en vrij spel
  • 13u - 16u: activiteiten
  • 16u – 17u30: naopvang