Hocus pocus pats!

Als ik kon toveren, kon toveren, ... Wil je graag een echte tovenaar, fee of elf worden met magische krachten? Kom je mee de wereld redden met onze toverkunsten en magie?


Tijdens dit kamp leren we toveren... Hocus, pocus, abracadabra! We knutselen alles wat we daarvoor nodig hebben. Een magische hoed, een toverstaf en sterrenstof. We ontmoeten een grappige fee en een lieve tovenaar. Ze vertellen ons alles over de kunsten der magie! We worden geschminkt, verkleden ons, maken allerlei brouwsels en oefenen onze spreuken.


Een kamp boordevol fantasie, toneeltjes, knutselen, verkleden, voorleesmomenten en heel veel spelen. Hocus pocus pats, ik wou dat ik op kamp was!


Voor de kleuters is er na de middag steeds een rustmomentje voorzien. Kleuters kunnen dan een middagdutje doen in het rusthoekje of een boekje kijken.

Wanneer? Maandag 21 augustus tot vrijdag 25 augustus 2023


Voor wie? Voor kleuters van de eerste tot derde kleuterklas. Ook peuters die naar de peuterklas gaan en zindelijk zijn, zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit kamp. Afhankelijk van de inschrijvingen splitsen we op in een groepje met de jongste kindjes en een groepje met de oudste kindjes zodat we nog meer activiteiten op maat kunnen aanbieden.


Waar? Basisschool De Wijze Eik (Eeklostraat 121, 9030 Mariakerke)


Deelnameprijs?

165 euro voor vijf dagen kamp of 35 euro per dag.

Hierin zitten inbegrepen: activiteiten, materialen, begeleiding, voor- en naopvang, verzekering, dagelijks stuk fruit van boer Jan, water gedurende de hele dag, 21% BTW.


Interessant: via het ziekenfonds kan je via een tegemoetkoming een deel van het inschrijvingsgeld terug betaald krijgen + na het kamp ontvang je van BOENK een fiscaal attest. Zie hier voor meer info hieromtrent.


Hoe ziet zo een kampdag er uit?

  • 8u – 9u: vooropvang en onthaal
  • 9u – 12u: activiteiten
  • 12u – 12u45: lunch
  • 12u45 - 13u30: rustmomentje voor de kleutergroepjes
  • 13u30 - 16u: activiteiten
  • 16u – 17u30: naopvang