Dance monkey

Word jij ook zo blij van dansen? Leef je je graag eens uit op muziek? Doe je graag eens gek?


Kom mee een hele week bewegen, springen, huppelen en dansen. We boxen met ons groepje een eigen dansshow in elkaar! Maar we gaan ook grimeren, een coole dansoutfit maken en genieten van verhalen over dansers en danseressen. Bovendien trekken we er ook een dagje op uit tijdens een leuke daguitstap. Een week boordevol beweging, spel en verhalen.


Je hoeft geen ervaring te hebben met dans, alle kinderen zijn van harte welkom om mee te doen met dance monkey. Op donderdagavond zijn alle ouders van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de dansshow die we zelf in elkaar hebben gestoken.

Wanneer? Maandag 3 juli tot vrijdag 7 juli 2023


Voor wie? Voor kinderen van het eerste tot zesde leerjaar. Afhankelijk van de inschrijvingen splitsen we op in een groepje met de jongste kinderen en een groepje met de oudste kinderen.


Waar? Basisschool De Wijze Eik Mariakerke (Eeklostraat 121, 9030 Mariakerke)


Deelnameprijs?

165 euro voor vijf dagen kamp of 35 euro per dag.

Hierin zitten inbegrepen: activiteiten, materialen, daguitstap, begeleiding, voor- en naopvang, verzekering, dagelijks stuk fruit van boer Jan, water gedurende de hele dag, 21% BTW.


Interessant: via het ziekenfonds kan je via een tegemoetkoming een deel van het inschrijvingsgeld terug betaald krijgen + na het kamp ontvang je van BOENK een fiscaal attest. Zie hier voor meer info hieromtrent.


Hoe ziet zo een kampdag er uit?

  • 8u – 9u: vooropvang en onthaal
  • 9u – 12u: activiteiten
  • 12u – 13u: lunch en vrij spel
  • 13u - 16u: activiteiten
  • 16u – 17u30: naopvang