De onderwaterwereld

Heb je het verhaal van de zeemeermin Zora en koningin Krab al gehoord? Onlangs werd het paradijs van de zeemeerminnen getroffen door een heuse storm! Zeemeermin Zora is op zoek naar vriendjes en vriendinnetjes die haar willen helpen om het koninkrijk van de zeemeerminnen opnieuw op te bouwen. Help je mee?


Intussen vertelt zeemeermin Zora je alles over het leven onder water! Je zal versteld staan van al het moois dat er te beleven valt. We maken kennis met zeepaardjes, kleurrijke vissen in alle vormen en maten, zeesterren en de lieve zeemeerminnen. We worden zelfs uitgenodigd voor een groot feest van koningin Krab!


Tijdens dit kampje dompelen we ons onder in de onderwaterwereld en gaan we samen op avontuur. We dansen op het lied van de zeemeerminnen, we spelen leuke waterspelletjes, knutselen zeesterren, worden geschminkt in een zeemeermin of diertje uit de oceaan en maken kwallen van waterballonnen. 


Een gezellig kampje met veel fantasie, genieten van voorlezen, dansen, knutselen en allerlei spelletjes.


Voor de kleuters is er na de middag steeds een rustmomentje voorzien. Kleuters kunnen dan een middagdutje doen in het rusthoekje of een boekje kijken.

Wanneer? Maandag 3 juli tot vrijdag 7 juli 2023


Voor wie? Voor kleuters van de eerste tot derde kleuterklas. Ook peuters die naar de peuterklas gaan en zindelijk zijn, zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit kamp. Afhankelijk van de inschrijvingen splitsen we op in een groepje met de jongste kindjes en een groepje met de oudste kindjes zodat we nog meer activiteiten op maat kunnen aanbieden.


Waar? Basisschool De Wijze Eik (Eeklostraat 121, 9030 Mariakerke)


Deelnameprijs?

165 euro voor vijf dagen kamp of 35 euro per dag.

Hierin zitten inbegrepen: activiteiten, materialen, begeleiding, voor- en naopvang, verzekering, dagelijks stuk fruit van boer Jan, water gedurende de hele dag, incl. 21% BTW.


Interessant: via het ziekenfonds kan je via een tegemoetkoming een deel van het inschrijvingsgeld terug betaald krijgen + na het kamp ontvang je van BOENK een fiscaal attest. Zie hier voor meer info hieromtrent.


Hoe ziet zo een kampdag er uit?

  • 8u – 9u: vooropvang en onthaal
  • 9u – 12u: activiteiten
  • 12u – 12u45: lunch
  • 12u45 - 13u30: rustmomentje voor de kleutergroepjes
  • 13u30 - 16u: activiteiten
  • 16u – 17u30: naopvang