OVER BOENK!

Creatieve concepten

Ieder kamp draait rond een thema en heeft een keileuk programma boordevol muzische activiteiten, verhalen, spelletjes en beweging. Genieten van de magie van 'het creëren', de fantasie de vrije loop laten, uitkijken naar het dagelijks voorleesmoment of een nieuwe ontdekking doen. 

Straffe begeleiders

Begeleiders hebben al wat ervaring in de begeleiding van kleuters en/of kinderen van de lagere school. Begeleiders zijn minimum 18 jaar. Iedere begeleider heeft een rugzak vol expertise die hij/zij binnen brengt bij BOENK! En allemaal met een groot hart voor kinderen en een stevige portie creativiteit. 

Kleine groepjes

Een klein groepje biedt begeleiders de mogelijkheid om veel nabijheid en geborgenheid te bieden aan alle kinderen en iedereen echt te leren kennen. Ieder groepje heeft één vaste begeleider, een vertrouwd gezicht de hele week lang. Zo voelen de kinderen zich snel thuis bij BOENK! op kamp.

Zorg voor de planeet

Met doordachte keuzes rond duurzaamheid en ecologie zet BOENK! zich in voor een groenere planeet. 

We dragen zorg voor elkaar en onze omgeving en willen kinderen hierrond stimuleren. Zo kopen we bv. vieruurtjes aan bij de lokale fruitboer en drinken we kraantjeswater uit onze drinkfles.

Voor alle kinderen

Op kamp gaan is niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. We willen een toegankelijk aanbod doen aan gezinnen die het financieel wat moeilijker hebben. BOENK! werkt hiervoor samen met stad Gent en is een fiere UiTPAS-partner. Kinderen met een UiTPAS kunnen deelnemen aan het kansentarief.