Inschrijven


Wat is inbegrepen in het inschrijvingsgeld van een kamp?

We werken met een totaalprijs. Hierin zit inbegrepen: activiteiten, materialen, begeleiding, verzekering, vieruurtje, water, voor- en naopvang, 21% BTW. Je kind brengt zelf een lunchpakket mee van thuis. 


Hoe inschrijven voor een kamp?

Klik hier. Je kan online inschrijven. Wanneer je het kamp niet meer ziet staan in dit overzicht, wil dit zeggen dat het volzet is.


Wanneer je hebt ingeschreven en betaald, is de inschrijving definitief. Je ontvangt een automatische bevestiging via e-mail.


Kan er in de groepsindeling rekening gehouden worden met vriendjes/klasgenoten/familie?

Ja! Gelieve dit goed op voorhand door te geven via hallo@boenkgent.be en dan houden we hier rekening mee bij het indelen van de groepen.


Hoe betaal ik voor een kamp?

Wanneer je online inschrijft, word je meteen doorgeleid naar een betaalpagina. Je kan betalen via bancontact of kredietkaart.


Kan ik ook per dag inschrijven?

Ja! Inschrijven per dag is mogelijk. Gelieve bij je inschrijving bij 'extra gegevens' te noteren op welke dag(en) we je kind mogen verwachten.

Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan. In dit overzicht zie je de kampen staan waarvoor nog plaatsen beschikbaar zijn. Indien je voor een paar dagen wenst in te schrijven, klik je de naam van het kamp en '1 dag' aan.

  • Voorbeeld 1: je wil inschrijven voor 1 kind voor 3 dagen: je duidt '3' aan bij de hoeveelheid van het kamp '1 dag'
  • Voorbeeld 2: je wil inschrijven voor 2 kinderen voor 2 dagen: je duidt '4' aan bij de hoeveelheid van het kamp '1 dag'.


Wanneer is een kamp volzet?

Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan. Wanneer je het kamp niet meer in het overzicht ziet staan, is het kamp volzet en kan je niet meer inschrijven. Het aantal beschikbare plaatsen is op voorhand ingesteld en wordt automatisch aangepast zodat onze website op ieder moment up to date is.


Indien het kamp volzet zou zijn, kan je steeds inschrijven voor de wachtlijst. Inschrijven voor de wachtlijst is vrijblijvend en niet bindend. Je hoeft nog niets te betalen, en je kan altijd nog beslissen of je al dan niet effectief inschrijft wanneer die mogelijkheid er toch weer zou zijn. Schrijf je gerust in voor de wachtlijst en dan contacteren we jou zodra dit mogelijk is.


Wat is de 'deelnemersfiche'?

Een paar weken voor je kind op kamp komt, zal je via e-mail de blanco 'deelnemersfiche' ontvangen. Hierin vragen we o.a. of er medische zaken zijn waar we rekening mee moeten houden op kamp, toestemming gebruik beeldmateriaal, telefoonnummer ouders, contactpersoon in nood, ...


Met deze individuele deelnemersfiche geven ouders aan de begeleiding van BOENK! alle noodzakelijke inlichtingen over hun kind(eren) ingeschreven voor een kamp van BOENK!  Deze informatie draagt bij aan een veilige en persoonlijke begeleiding van alle deelnemers en wordt vertrouwelijk behandeld door de begeleiding. Eén keer per jaar dient deze deelnemersfiche opnieuw nagekeken te worden door de ouders of voogd. Wanneer er wijzigingen zijn in deze gegevens is het belangrijk om deze aan de begeleiding door te geven. Klik hier voor meer info over ons privacybeleid.


Hulp bij inschrijven

Heb je ondersteuning nodig bij het inschrijven of heb je een vraag hierover? We helpen je graag verder. Aarzel niet om ons te contacteren.


Spreiding bij betaling

Is het moeilijk om het volledige bedrag in één keer te betalen? Dan kan je spreiding van betaling aanvragen. Samen met jou bekijken we wat haalbaar is. Contacteer ons via hallo@boenkgent.be


UiTPAS

Inschrijven met de UiTPAS aan kansentarief? Dat kan bij BOENK! Klik hier.