Praktische infoWat meenemen op kamp?

Je kind neemt van thuis een lunchpakket en drinkfles mee en draagt best speelkleren en comfortabele schoenen. Hou rekening met de weersomstandigheden.


Een tussendoortje voor in de voormiddag mag eventueel meegegeven worden. Een tussendoortje voor de namiddag/vieruurtje hoef je niet mee te geven. Dagelijks voorziet BOENK! voor ieder kind een stuk fruit voor in de namiddag. We werken samen met Boer Jan uit Drongen voor de aankoop van vers fruit.


Kan er in de groepsindeling rekening gehouden worden met andere inschrijvingen van vriendjes/klasgenoten/familie?

Ja! Je kan dit zeker en vast doorgeven. Gelieve goed op voorhand via e-mail door te geven en dan houden we hier rekening mee bij het indelen van de groepen.


Krijgen we nog extra info over het kamp?

Ja! Ten laatste een week voordien ontvang je via e-mail een infobrief met praktische info over het kamp. Hierin vind je info bv. of je kind iets speciaal dient mee te nemen op kamp (bv. zwemgerief), wie de begeleiders zijn, het telefoonnummer van de kampverantwoordelijke, ...


Staat er een daguitstap gepland?

Op sommige kampen gaat er een daguitstap door. Dit staat steeds vermeld op de infopagina van het kamp (zie www.boenkgent.be/kampen). Wanneer exact deze doorgaat lees je in de infobrief die je ten laatste een week voordien ontvangt. Je leest hierin ook wat de bestemming is. BOENK! voorziet voor iedere deelnemer een fluohesje om aan te trekken tijdens de daguitstap.


Wie kan ik bereiken tijdens het kamp?

In de infobrief kan je nalezen wie de kampverantwoordelijke is en wat zijn/haar telefoonnummer is. Je kan deze persoon tijdens het kamp opbellen indien je dit noodzakelijk acht (bv. om te melden dat je zoon/dochter ziek is). Je kan ook steeds contact opnemen met de coördinator van BOENK! bij dringende situaties.